Decembra pestro tudi v Otroškem muzeju Hermanov brlog

Veseli december trka tudi na vrata MnZC. Vsled tega smo v zadnjem mesecu leta pripravili bogat in zanimiv program, s katerim nagovarjamo tudi najmlajše. Vabljeni, da se nam pridružite, kaj vse se bo dogajalo, si lahko ogledate spodaj:

–         V soboto, 9. decembra, vas ob 10. uri vabimo v Hermanovo otroško gledališče na 3. Glasbeno sobotnico z naslovom Zadnja pesem ptic trnovk / za abonma in izven, cena karte 3 EUR.
–         V četrtek, 21. decembra, vas ob 17:30 vabimo v Hermanovo otroško gledališče na predstavo Veliki dobrodušni velikan / dogodek je brezplačen
–         V soboto, 23. decembra, pa ste ob 10. uri vabljeni na 3. predstavo programa na Hermanovem odru, kjer si boste lahko ogledali zimsko pravljico Mali polhec in njegov prvi božič, obiskal pa nas bo tudi Božiček / za abonma in izven, cena karte 4 EUR.
–         V četrtek, 28. decembra, pa se bo ob 17:30 v Hermanovem otroškem muzeju odvila predstava Sladkorna dežela  v Hermanovem otroškem gledališču / dogodek je brezplačen
–         Od srede, 27. decembra, do petka, 29. decembra, od 10:00 – 11:30 – Počitniške ustvarjalne delavnice (Leseni novoletni okraski, Zimsko slikanje s pripomočki iz narave in Svečniki za silvestrski večer) / cena posamezne delavnice znaša 1,5 EUR.

Vabljeni, da se nam pridružite!

© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani