Gledališki program Na Hermanovem odru

Vedno nam je žal, kadar ne moremo uresničiti želje vsem, ki si želijo obiskati predstave gledališkega programa Na Hermanovem odru, ker zmanjka prostora. Zato bomo ob vseh treh predstavah, ki še sledijo do konca letošnje sezone (18. marca Lisička zvitorepka, 22. aprila Ta čudovita Zemlja in 20. maja Vznemirljivo življenje čebel), ob razprodani prvi ponudili možnost dodatne predstave.

Prva predstava bo, kot vedno, na programu ob 10. uri, za vse abonente, možno pa bo tudi kupiti nekaj posameznih vstopnic za izven. Ko vstopnic za to predstavo ne bo več na voljo, bomo začeli s prodajo kart za dodatno predstavo, ki bo na programu ob 11. uri (oziroma 11.15 v mesecu maju).

Upamo, da bomo tako omogočili obisk predstave vsem in nihče ne bo ostal pred vrati.

Vstopnice za posamezno predstavo so 5 EUR in jih lahko kupite od torka v tednu pred predstavo od 9. ure dalje v muzejski trgovini. Rezervacij ne sprejemamo.

 

In zdaj k marčevski predstavi.

Muzej novejše zgodovine Celje vas

v soboto, 18. marca 2023, ob 10. ali 11. uri

vabi v Otroški muzej Hermanov brlog

na naslednjo predstavo letošnje sezone Na Hermanovem odru

LISIČKA ZVITOREPKA

Lutkovno gledališče Velenje

Pravljic o gozdnih živalih si skoraj ne moremo predstavljati brez pretkanih in zvitih lisičk. Tudi tokratna lutkovna uprizoritev Lutkovnega gledališča Velenje jo je postavila v središče dogajanja, a Zvitorepko bomo spoznali v novi luči. Njena pretkanost je gozdnim prebivalcem namreč prišla do živega, zato so se odločili, da se ji zoperstavijo, kakopak  – z zvijačami! Če jim bo navihanko uspelo prelisičiti do te mere, da bi se tudi v resnici poboljšala, pa ne smemo izdati … Predstava je nastala po motivih svetovnih bajk o prebrisanih lisicah.

Predstava je primerna za otroke od 2. leta dalje in traja 30 minut.

V sklopu abonmaja Na Hermanovem odru in izven.

Vstopnice za posamezno predstavo so 5 EUR in jih lahko kupite od torka, 14. marca 2023, od 9. ure dalje v muzejski trgovini.

 

Prijazno vabljeni!

© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani