Vabljeni k vpisu abonmajev v MnZC za sezono 2019/2020

Vabljeni, da se nam pridružite tudi v novi sezoni programov Na Hermanovem odru in Glasbene sobotnice, ki tudi tokrat ponujajo bogat in zanimiv program za otroke od 2. leta starosti dalje.

Kakor v preteklih letih, tudi letošnji abonma Na Hermanovem odru vključuje sedem predstav, otroci se bodo srečali z lutkami, igro in glasbo, kakor vselej doslej, jih bo pozdravil Herman Lisjak, v prazničnem decembru pa se mu bo pridružil tudi Božiček.

Vse prireditve bodo na ogled v Hermanovem otroškem gledališču ob sobotah, ob 10. uri. Namenjene so otrokom od dveh oz. treh let starosti in trajajo med 30 in 40 minut.

Cena abonmaja Na Hermanovem odru je 24,00 EUR in vključuje obisk sedmih prireditev.

Možen je tudi obisk posamezne prireditve, cena: 4,00 EUR, decembrska prireditev 5,00 EUR.

Abonma Glasbene sobotnice:

V Muzeju novejše zgodovine Celje in Hiši kulture Celje se že sedmo sezono zavedamo izjemne odgovornosti, ki nam jo nalaga naloga najmlajše seznaniti in navdušiti nad glasbo, zato smo pripravili brezkompromisno kakovosten, didaktičen in inovativen abonma, ki prikaže nastanek glasbe, njene pripovedne sposobnosti in predstavi najbolj fascinantne osebnosti iz zgodovine glasbe – vse v izvedbi komornega ansambla Hiše kulture Celje.

Cena abonmaja Glasbene sobotnice je 18,00 EUR in vključuje obisk šestih prireditev.

Možen je tudi obisk posamezne prireditve, cena: 4,00 EUR.

V abonma se lahko vpišete v informacijski pisarni Muzeja novejše zgodovine Celje.

Vse o predstavah na tej povezavi (klik!).

© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani