RAZPRODANO! Vabljeni na 5-dnevne počitniške vragolije: M-kot muzej

V Muzeju novejše zgodovine Celje tudi letos v začetku in ob koncu poletnih počitnic pripravljamo zabavno ter poučno raziskovanje, ustvarjanje in druženje za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole.

Z letošnjimi vragolijami bomo začeli 28. junija 2022. Skupaj bomo raziskovali muzejske razstave, naše lepo mesto in veliko ustvarjali. Privoščili si bomo oddih, malico in seveda čas za igro.

Poklepetali bomo z zanimivimi gosti in s Hermanom Lisjakom. Ker si bomo ogledali tudi razstavo Hermanov bonton in spoznali pravila primernega vedenja, smo vsak dan našega druženja poimenovali z vrednoto, ki je neločljivo povezana z bontonom. Vrednoti bomo posvetili še posebno pozornost.

Od torka do petka se bomo družili med 10. in 14. uro, v soboto pa bomo na zaključni dogodek vragolij povabili še starše.

CENA PROGRAMA:
5 – dnevni program: 60 EUR (vključuje: izvedbo programa po urniku, malice, materiale za delavnice, animacijo, srečanja z gosti)
1 – dnevni program: 15 EUR.

Vabljeni, da se nam pridružite od 28. junija 2022, do 2. julija 2022!

Program letošnjih vragolij si lahko ogledate na tej povezavi (klik!).

Povabilo velja tebi in tvojim prijateljicam ter prijateljem.

Število mest je omejeno, zato pohiti s prijavo (klik!)!

  • Obveščamo vas, da so vsa mesta zasedena in prijave niso več mogoče. Vabljeni, da se prijavite na termine konec avgusta! 
© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani