Na Hermanovem odru: Vznemirljivo življenje čebel

Muzej novejše zgodovine Celje vas v soboto, 20. maja 2023, ob 10.00 ali 11.15 vabi v Otroški muzej Hermanov brlog na zadnjo predstavo letošnje sezone Na Hermanovem odru VZNEMIRLJIVO ŽIVLJENJE ČEBEL (Zvitorepčevo lutkovno paragledališče).

V tujini smo prepoznavni kot narod čebelarjev in pravijo, da imamo čebelarstvo v krvi. Vendar, ali vemo kako čebele živijo? Kako velika je lahko čebelja družina? Kdo so člani družine? Na ta in mnoga druga vprašanja bodo odgovorili nastopajoči invalidi v lutkovnogledališki predstavi. Naj medi!

Predstava traja 40 minut.

V sklopu abonmaja Na Hermanovem odru in izven.

Ker želimo, da ne bi nihče ostal pred vrati gledališke dvorane brez ogleda predstave, bomo tudi tokrat pripravili dve izvedbi. Prva bo, kot vedno, na programu ob 10.00 uri, za vse abonente, možno pa bo tudi kupiti nekaj posameznih vstopnic za izven. Ko vstopnic za to predstavo ne bo več na voljo, bomo začeli s prodajo kart za dodatno predstavo, ki bo na programu ob 11.15.

Vstopnice za posamezno predstavo so 5 EUR in jih lahko kupite od torka, 16. maja 2023, od 9. ure dalje v muzejski trgovini.

Prijazno vabljeni!

© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani