Na Hermanovm odru: Ta čudovita Zemlja

Muzej novejše zgodovine Celje vas v soboto, 22. aprila 2023, ob 10. ali 11. uri vabi v Otroški muzej Hermanov brlog na predzadnjo predstavo letošnje sezone Na Hermanovem odru TA ČUDOVITA ZEMLJA (Studio Anima).

Zemlja, ta čudovit planet je naš skupni dom. Nudi nam vse potrebno za življenje na njej. A vendar se odvračamo od nje in z njo ravnamo grdo in neodgovorno. Kam nas lahko pripelje tako nespoštljiv odnos do narave? In kakšna je rešitev? Gaj in Gaja sta jo našla. Zemlji sta prisluhnila z vsemi svojimi čutil, jo objela in z njo zaplesala.

Predstava traja 45 minut.

V sklopu abonmaja Na Hermanovem odru in izven.

Ker želimo, da ne bi nihče ostal pred vrati gledališke dvorane brez ogleda predstave, bomo tudi tokrat pripravili dve izvedbi. Prva bo, kot vedno, na programu ob 10. uri, za vse abonente, možno pa bo tudi kupiti nekaj posameznih vstopnic za izven. Ko vstopnic za to predstavo ne bo več na voljo, bomo začeli s prodajo kart za dodatno predstavo, ki bo na programu ob 11. uri.

Vstopnice za posamezno predstavo so 5 EUR in jih lahko kupite od torka, 18. aprila 2023, od 9. ure dalje v muzejski trgovini.

Prijazno vabljeni!

© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani