Vabljeni na 5-dnevne počitniške vragolije: M-kot muzej

Tudi letos ob koncu počitnic vabimo otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole v Muzej novejše zgodovine Celje na raziskovalno-ustvarjalni počitniški program. Z vragolijami pričnemo 22. avgusta!

Spoznali bomo vsebine stalnih in občasnih muzejskih razstav, raziskovali mesto Celje kot pravi mestni detektivi in raziskovali park in gozd kot pravi gozdni detektivi! Poklepetali bomo z zanimivimi gosti in se srečali s Hermanom Lisjakom. Privoščili si bomo oddih, malico in seveda čas za igro, zgodbe, pravljice in spoznavanje dediščine.

Otroci bodo postali tudi mlajši muzejski kustosi in oblikovali čisto pravo razstavo. Ker bomo veliko časa raziskovali na interaktivni razstavi Hermanov bonton in spoznali pravila primernega vedenja, bomo vsak dan posvetili vsaj eni od vrednot, ki je neločljivo povezana z bontonom (spoštovanje, prijaznost, potrpežljivost, poštenost …).

Vabljeni, da se nam pridružite od 22. avgusta 2023, do 26. avgusta 2023!

Od torka do petka se bomo družili med 10. in 14. uro, v soboto pa bomo na zaključni dogodek vragolij, ob 10. uri, povabili še starše.

CENA PROGRAMA:
5-dnevni program: 80 EUR (vključuje: izvedbo programa, malice, materiale za delavnice, animacijo, srečanja z gosti)
1-dnevni program: 20 EUR

Terenska raziskovanja bodo potekala v vsakem vremenu. Prosimo vas, da so otroci primerno oblečeni in obuti, poskrbite tudi za zaščito pred dežjem in soncem.

Program letošnjih vragolij si lahko ogledate na tej povezavi (klik!).

Povabilo velja tebi in tvojim prijateljicam ter prijateljem, število mest je omejeno.

Prijavnico (klik!) pošljite na naslov: Muzej novejše zgodovine Celje, Prešernova ulica 17, 3000 Celje ALI po e-pošti: jozica.trateski@mnzc.si ALI jo prinesite v informacijsko pisarno muzeja.

Informacije: T: 03 428 64 16 ali 03 428 64 28

© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani