Vabljeni na počitniška druženja v Hermanov brlog

V času zimskih počitnic vabimo otroke in družine v Otroški muzej Hermanov brlog, kjer boste lahko raziskovali, ustvarjali, se igrali in na zabaven način, preko različnih medijev, prišli do novih znanj. Po impulzivnem doživetju interaktivnih vsebin bo konec z zadregami, kako ravnati v različnih situacijah, saj razstava ponuja skoraj vse odgovore o primernem in spoštljivem vedenju.

Muzej novejše zgodovine Celje se tako pridružuje številnim aktivnostim, dogodivščinam ter dogodkom za otroke in družine, ki jih med zimskimi počitnicami pripravljamo v Celju. Kampanja, pod skupnim imenovalcem V Celje po veselje, traja do 6. marca.

Hermanove otroške ustvarjalnice se bodo v MnZC odvijale v dopoldanskem, nekatere pa tudi v popoldanskem času. V petek, 25. februarja vas ob 11. uri vabimo na ustvarjalnico z naslovom Tista o hvaležnem medvedu, v torek, 1. marca 2022, ob 11. uri na ustvarjalnico Boš kurent za pusta?, v sredo, 2. marca 2022, vas ob 11. in 16. uri v okviru Hermanovega kulturnega tedna vabimo na izdelavo družabne igre, v četrtek, 3. marca 2022, pa vas ob 11. in 16. uri vabimo na ustvarjalnico Športni bonton. Ustvarjalnice Bonton v naravi se lahko udeležite v petek, 4. marca 2022, ob 11. uri, z zimskimi ustvarjalnicami pa bomo zaključili v soboto, 5. marca 2022, ob 11. uri, z izdelavo družabne igre.

Cena posamezne ustvarjalnice je 1,5 €, prosimo za oredhodne prijave na telefonsko številko 03 428 64 28 ali preko elektronske pošte: informacijska@mnzc.si.

Vljudno vabljeni!

© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani