Vabljeni na predstavitev 7. rastoče knjige OŠ Lava

Muzej novejše zgodovine Celje in Osnovna šola Lava vas v sredo, 25. januarja 2023, ob 18. uri vabita v kavarno MnZC na Prešernovi ulici 17 na predstavitev 7. rastoče knjige OŠ Lava UČENJE IN ZNANJE – ZLATI NALOŽBI ZAME IN ZA SKUPNOST.

Rastoča knjiga Osnovne šole Lava raste skupaj z gibanjem Rastoča knjiga na nacionalni ravni.

Sedma po vrsti, z naslovom Učenje in znanje – zlati naložbi zame in za skupnost, je namenjena učenju, znanju, izobraževanju, branju, raziskovanju in razmišljanju. Zastavljena je kot pomnik in opomnik duhu časa zadnjih let, ko se v družbi čuti pomanjkanje pozitivnega odnosa do znanja, znanosti, branja, kulture …

Vsakdo bo v knjigi našel nekaj za svojo dušo.

Nekaj razmišljanj bodo na predstavitvi knjige z nami delili dr. Dan Podjed, antropolog, raziskovalec in izredni profesor, ki se posveča razmerju med ljudmi in tehnologijami ter razvoju trajnostnih izdelkov in storitev po meri ljudi, dr. Kristijan Musek Lešnik, psiholog in kritično oko slovenskega šolskega sistema, s strastjo za pozitivno psihologijo in njen potencial za izboljšanje življenja posameznika in skupnosti ter Katja Esih, direktorica Regijskega študijskega središča Celje, aktivna na področju mladinskega raziskovalnega dela in članica Lions kluba Mozaik Celje.

Po razmišljanjih jih bo vodila ravnateljica OŠ Lava, mag. Marijana Kolenko.

Vstop prost.

Prijazno vabljeni!

© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani