Vpis abonmajev v MnZC za sezono 2018 / 2019

Dragi otroci in starši!

Pridružite se nam v novi sezoni programov Na Hermanovem odru in Glasbene sobotnice. Tudi letos smo pripravili bogat in zanimiv program, s katerim nagovarjamo otroke od 2. oz. 3. leta starosti dalje.

Letošnji abonma Na Hermanovem odru vključuje sedem predstav, otroci se bodo srečali z lutkami, igro in glasbo, kakor vselej doslej, jih bo pozdravil Herman Lisjak, v prazničnem decembru pa se mu bo pridružil tudi Božiček.

Vse prireditve bodo na ogled v Hermanovem otroškem gledališču ob sobotah, ob 10. uri. Namenjene so otrokom od dveh oz. treh let starosti in trajajo med 30 in 40 minut.

Cena abonmaja Na Hermanovem odru je 18,00 EUR in vključuje obisk sedmih prireditev.

Možen je tudi obisk posamezne prireditve, cena: 3,00 EUR, decembrska prireditev 4,00 EUR.

Abonma Glasbene sobotnice:

V Muzeju novejše zgodovine Celje in Hiši kulture Celje se že šesto sezono zavedamo izjemne odgovornosti, ki nam jo nalaga naloga najmlajše seznaniti in navdušiti nad glasbo, zato smo pripravili brezkompromisno kakovosten, didaktičen in inovativen abonma, ki prikaže nastanek glasbe, njene pripovedne sposobnosti in predstavi najbolj fascinantne osebnosti iz zgodovine glasbe – vse v izvedbi komornega ansambla Hiše kulture Celje.

Cena abonmaja Glasbene sobotnice je 15,00 EUR in vključuje obisk šestih prireditev.

Možen je tudi obisk posamezne prireditve, cena: 3,00 EUR.

V abonma se lahko vpišete v informacijski pisarni Muzeja novejše zgodovine Celje.

Več o predstavah: Na Hermanovem odru 2018 / 2019.pdf

© 2019 Muzej novejše zgodovine Celje. Vse pravice pridržane.
Izdelava spletnih strani